REGIONALNA LIGA U VATERPOLU: Novi Beograd bolji od Crvene zvezde

Tanjug

04. 03. 2022. u 22:51

VATERPOLISTI Novog Beograda pobedili su Crvenu zvezdu sa 15:11 (3:4, 2:1, 7:1, 3:5) u Zagrebu na startu trećeg turnira Regionalne lige.

РЕГИОНАЛНА ЛИГА У ВАТЕРПОЛУ: Нови Београд бољи од Црвене звезде

FOTO: N. Paraušić

Proslavljeni srpski vaterpolista i trofejni trener Igor Milanović trijumfalno je debitovao na klupi Novog Beograda, a bila je to osma pobeda ove ekipe u 10. meču u Jadranskoj ligi čime su zadržali šanse za osvajanje prvog mesta, samim tim i prilike da budu domaćni Fajnal-fora koji će odlučivati o tituli.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Draško Gogov sa četiri gola, dok su se Duško Pijetlović, Đorđe Vučinić i Strahinja Rašović po dva puta upisali u listu strelaca. Kod Crvene zvezde, koja doživela i peti poraz u Regionalnoj ligi bolji od ostalih bili su Gavril Subotić i Miloš Vukičević sa po tri pogotka.

U narednom kolu, koje na programu u subotu, Zvezda igra protiv Mladosti, dok će Novi Beograd odmeriti snage sa Jadranom iz Splita.

Podsetimo, u još jednom srpskom debiju vaterpolisti Radničkog na startu trećeg turnira u Kragujevcu izgubili su od beogradskog Partizana 12:10.

BONUS VIDEO: SPORTISTA 2021. GODINE: Filip Filipović je jedan od najtrofejnijih srpskih olimpijaca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Jednoglasno smo odlučili da se povučemo, da ne dođe do eskalacije