"BAŠ SAM BILA SPORA!" Nevena Ignjatović posle spusta na Olimpijskim igrama: Daleko je ovo od onoga što mogu

Novosti online

15. 02. 2022. u 12:44

NEVENA Ignjatović zauzela je 30. mesto na današnjem spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, posle čega je istakla da nije bila zadovoljna.

БАШ САМ БИЛА СПОРА! Невена Игњатовић после спуста на Олимпијским играма: Далеко је ово од онога што могу

OKS

Odmah nakon završetka trke, naglasila je da je konfiguracija terena na stazi bila veoma izazovna.


Iako ne baš srećna zbog ostvarenog, ostala je pozitivna u susret disciplini od koje ima najveća očekivanja, a to je alpska kombinacija.

- Uspela sam da odskijam ovako težak i izazovan teren na nivou koji je daleko od onoga što ja mogu, za šta sam sposobna i što sam do sada pokazivala. Moram da održim glavu gore. Ja sam rekla da je sve ovo upoznavanje staze i da je moj cilj da se spremim za alpsku kombinaciju. Činjenica je da sam danas bila veoma spora. Naravno da sam želela bolje, ali danas sam imala dve ogromne greške uz malo veći otpor vetra u prsa. Sutra ću odmoriti i spremiti se za četvrtak i alpsku kombinaciju - rekla je Nevena, koja je stazu prešla za minut i 40,73 sekunde.

Podsetimo, ženski olimpijski spust osvojila je takmičarka iz Švajcarske Korin Suter sa vremenom od 1:31,87. Iza nje na podijumu ostale su dve Italijanke. Drugo mesto osvojila je Sofija Gođa sa zaostatkom od 0,16 sekundi, dok je treće mesto osvojila Nađa Delađo koja je zaostala nešto preko pola sekunde (+0,57) za Švajcarkinjom.

Bonus video: Najveći olimpijski skandal - Pendrekom prebijena klizačica da bi druga pobedila

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju