TOM NIJE VIŠE TALIČAN: Nestvarna NFL noć začinjena iznenađenjem (VIDEO)

Novosti online

24. 01. 2022. u 08:54

LOS Anđeles Remsi plasirali su se u finale NFC konferencije u NFL-u posle velike drame na "Rejmond Džejms" stadionu na Floridi.

ТОМ НИЈЕ ВИШЕ ТАЛИЧАН: Нестварна НФЛ ноћ зачињена изненађењем (ВИДЕО)

Foto: AP

Oni su na gostujućem terenu nadigrali aktuelne šampione Tampa Bej Bakanirse i slavili trijumf rezultatom 30:27 (10:3, 10:0, 7:10, 3:14).

U borbi za Superboul narednog vikenda Remsi će igrati na domaćem terenu protiv divizijskog rivala San Francisko 49-ersa.

Branilac titule Tampa Bej i najtrofejniji igrač svih vremena Tom Brejdi su pred sopstvenom publikom delovali neprepoznatljivo u većem delu susreta, ali najviše jer su Remsi na obe strane terena tokom tri četvrtine bili zaista dominantni.

Na kraju smo videli pravu dramu u Brejdijevom stilu koja je otišla na stranu gostiju, što smo retko viđali kada je u pitanju najbolji kvoterbek svih vremena.

Ekipa Kanzas Siti Čifsa plasirala se prošle noći u finale Američke fudbalske konferencije NFL lige pošto je posle produžetaka pobedila Bafalo Bilse sa 42:36.

Kvoterbek Patrik Mahoms je sjajno pronašao Travisa Kelsija u "end zoni" za pobedu Čifsa i njihovo četvrto uzastopno finale konferencije.

Prethodno se vođstvo menjalo tri puta u poslednja dva minuta regularnog dela utakmice pre nego što je Harison Batker pogodio sa 49 jardi za produžetak i tako se iskupio za prethodne promašaje na utakmici.

Mahoms je predvodio Čifse sa 33 uspešna dodavanja za 378 jardi i tri tačdauna, uz jedan istrčani. Na drugoj strani, Džoš Alen utakmicu je završio sa 329 jardi i četiri tačdauna, sva četiri za Gabrijela Dejvisa.

Kanzas siti će se za plasman u Superboul boriti sa Sinsinati Bengalsima, dok će se u finalu Nacionalne fudbalske konferencije sastati Los Anđeles Remsi i San Francisko 49ersi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a