"NE ODUSTAJTE, NIKADA!" Najbolja sportistkinja Srbije, Jovana Preković, ima posebnu poruku za čitaoce "Novosti", ali i mlade sportiste

Novosti online

01. 01. 2022. u 11:56

Jovana Preković je sa pravom najbolja sportistkinja Srbije, a na "prelasku" iz 2021. u 2022. godinu imala je jednu posebnu poruku.

НЕ ОДУСТАЈТЕ, НИКАДА! Најбоља спортисткиња Србије, Јована Прековић, има посебну поруку за читаоце Новости, али и младе спортисте

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, srpska karatistkinja se u godini za nama okitila naslovom svetske, evropske i olimpijske šampionke, a sezonu pritom završivši bez poraza.

Istorijski uspeh članice KK Knjaz iz Aranđelovca nije promakao ni Olimpijskom komitetu, koji ju je proglasio najboljom sportistkinjom Srbije.

Potpuno zasluženo. Upravo sve to bio je idealan povod da čudesnu devojku ugostimo u "Novostima", a ona je tom prilikom poručila i sledeće:

 

- Želim svim čitaocima "Večernjih novosti" srećnu novu godinu i mladim sportistima da veruju u svoje snove i da nikad ne odustanu, poručila je najbolja sportistkinja Srbije u 2021.

Veliki novogodišnji intervju Jovane Preković za "Novosti" možete pogledati kada kliknete ovde.

BONUS VIDEO: Ekskluzivno - novogodišnji intervju predsednika Vučića za "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba