HRVAT KOJI JE "PONIZIO SRBIJU": Pljuvao "orlove", a sada je šokirao novom izjavom

Novosti online

26. 12. 2021. u 16:05

NAJBOLjI rukometaš Hrvatske Domagoj Duvnjak govorio je o predstojećem Evropskom prvenstvu u rukometu koje se od 13. do 30. januara održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

ХРВАТ КОЈИ ЈЕ ПОНИЗИО СРБИЈУ: Пљувао орлове, а сада је шокирао новом изјавом

Foto: EPA

Naime, "vatreni" su u grupi zajedno sa Francuskom, Srbijom i Ukrajinom. A legendarni hrvatski rukometaš je u superlativu pričao o "orlovima", istim onima koje je pre mesec dana otpisao.

- Srbija se mnogo digla, Francuskoj je u poslednjim kvalifikacijama uzela tri od četiri boda, sa selektorom Špancem daluje ozbiljnije nego pre dve godine. Izgledaju mnogo bolje i biće vrlo zahtevan protivnik, rekao je Domagoj Duvnjak, koji je pre samo mesec dana žestoko ponizio "orlove"

-  Srbi nisu na našem rukometnom nivou, okršaji sa njima su nezgodni u svakom sportu. Posebno bi bolno bilo izgubiti od njih u rukometu, u kojem su i snaga i tradicija uvek bile na hrvatskoj strani. Uvek su imali potencijal, ali nikad nisu imali atmosferu u reprezentaciji kao mi - rekao je tada Duvnjak, a sada očigledno promenio ploču.

Iskusni srednji bek Kila ne samo da je počeo da hvali Srbiju, već i za svoju reprezentaciju sada misli da nisu u krugu favorita za titulu. 

- Definitivno nismo među favoritima, ne želim da se lažemo. Mladi imaju kvalitet, ali tražiti odmah rezultat od njih ne bi bilo pošteno. Naravno, nije nemoguće, no mi kao tim moramo da funkcionišemo idealno. Ova reprezentacija uvek igra sa srcem. Evropsko prvenstvo nema slabe utakmice, videli ste da su prošli put u prvom krugu ispali Danska. Svaki put kažemo idemo iz utakmice u utakmicu. Ovaj put to treba shvatiti doslovno. Svaki sportista mora jako dobro da razmišlja - zaključio je Domagoj Duvnjak.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024