"BITI PRVAK SVETA JE VELIKA STVAR": Davor Štefanek ugostio šampione sveta

N. I.

21. 12. 2021. u 19:00

SRPSKI sportisti bili su i u 2021. godini uspešni, kako u onim sportovima koji su već tradicionalni, tako i u onim koji su "mlađi" ali sve popularniji širom sveta.

БИТИ ПРВАК СВЕТА ЈЕ ВЕЛИКА СТВАР: Давор Штефанек угостио шампионе света

Novosti Redakcijska App

Gosti predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka i generalnog sekretara Gorana Marinkovića bili su reprezentativci Srbije u tejkbolu - Nikola Mitro, Bogdan Marojević i Maja Umićević, kao i predstavnici Srpskog saveza za sportsku rekreaciju i tekbol - predsednik Ognjen Paripović i počasni predsednik Ivan Ćurković.

Mitro i Marojević osvojili su početkom decembra prvo mesto i postali svetski prvaci u muškoj dubl kategoriji na Svetskom tekbol prvenstvu održanom u Poljskoj. Na ovom šampionatu Srbija je imala predstavnike u miks dublu i muškom singlu koji su stigli do četvrtfinala.

Predsednik SSS Davor Štefanek čestitao je šampionima i poželeo im da nastave da nižu uspehe. 

- Biti prvak sveta je velika stvar, do ovog rezultata ste stigli vašim radom i entuzijazmom, a pokazali ste u polufinalu da možete da parirate jednoj Mađarskoj koja već godinama ulaže u ovaj sport. Želim da ostanete još dugo u samom vrhu, a podrška Sportskog saveza Srbije neće izostati - rekao je Štefanek.

Čestitkama se pridružio i generalni sekretar Goran Marinković i predočio tehnički deo za podizanje nivoa organizacije Srpskog saveza za sportsku rekreaciju i tekbol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu