RUKOMETAŠI SE SPREMAJU U STAROJ PAZOVI: Dve provere sa Slovačkom

S. Ž.

01. 11. 2021. u 18:12

ISPUNIO je španski stručnjak Toni Đerona prvi kratkoročni cilj zbog kog je doveden na kormilo naše rukometne reprezentacije, plasmanom na EP (od 13. do 30. januara u Mađarskoj i Slovačkoj), ali je sa sobom doneo i jedan studiozniji pristup.

РУКОМЕТАШИ СЕ СПРЕМАЈУ У СТАРОЈ ПАЗОВИ: Две провере са Словачком

Foto: Nebojsa Parausic

Vidi se to i na okupljanju naših reprezentativaca u SC FSS u Staroj Pazovi, gde će se od juče do 4. novembra pripremati za dve kontrolne utakmice protiv Slovačke u Bratislavi (5. i 6. novembar).

- Tokom boravka u Pazovi radićemo na više segmenata. Želim da iskoristim vreme i za sastanke, video-analize mečeva koje smo u junu igrali protiv Severne Makedonije, da popravimo neke stvari, posle toga ćemo nastaviti da razvijamo plan igre i na kraju pripreme za utakmice sa Slovačkom. To znači da ima tri bloka na kojima ćemo bazirati rad narednih dana. Nema previše vremena za treninge, a sa druge strane važno nam je da imamo sastanke i da provodimo vreme zajedno - dotakao se Đerona planova za ovaj kratak period.

Naš selektor je bio prinuđen i na dve promene u odnosu na prvobitni spisak, pa će Petra Đorđića i Jovicu Nikolića zameniti mladi Danilo Radović i Aleksandar Cenić, što je prilika da se isprobaju nove snage.

Na EP smo u grupi C u Segedinu sa: Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom, a najbolje dve selekcije idu u drugi krug.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina