ZLATO NAGRADA ZA DUGO ČEKANJE: Vaterpolista Strahinja Rašović družio se sa mladim vaterpolistima Radničkog

S. K.

08. 09. 2021. u 13:38

STRAHINjA Rašović će od nove sezone nositi kapicu Novog Beograda, ali i te kako je zahvalan čelnicima Radničkog što su ga prošle godine angažovali i omogućili mu da maksimalno iskaže svoj talenat, kao i da ostavri dečački san i osvoji olimpijsko zlato.

ЗЛАТО НАГРАДА ЗА ДУГО ЧЕКАЊЕ: Ватерполиста Страхиња Рашовић дружио се са младим ватерполистима Радничког

Foto: AP

Zato se juče družio sa nadama šampiona Srbije.

- Isplatilo se dugo čekanje, ali nije bilo nimalo lako. Ispred sebe sam imao najveće šampione i u bazenu i vanj njega, bio sam svestan sa kim trenitam i čekao svoju šansu. Na kraju je dočekao i izuzetno mi je drago što sam baš sa tim šampionima odigrao njihovo poslednje takmičenje i moje prve Olimpijske igre. Već osam godina sam sa njima trenuirao i želeo sam da odigramo jedno veliko takmičenje pre nego što se povuku. Hvala svima što su i to omogućili - rekao je za sajt Radničkog Rašović.

Strahinja je naglasio da je od trenutka kada je saznao da ide u Tokio bio pod velikim stersom.

- Mešala su se osećanja tokom takmičenja, ali je na kraju preovladao ponos, jer je osvajanje olimpijskog zlata stvar za večnost - naglasio je Rašović.

Popularni Straja je naročito zahvalan treneru Urošu Stevanoviću i direktoru Jugoslavu Vasoviću što su ga angažovali u trenutku kada je ostao bez kluba u Mađarskoj...

- Oni su deo mog zlata, jer smatram da je sve ovo bio jedan put i da su za krajni uspeh zaslužmo svi ljudi koji su se na njemi našli. Veliko hvala Radničkom - istakao je Rašović.

Sjajni reprezentativac ističe da je klub na zdravim nogama, na koji bi svi trebalo da se ugledaju. A mladim igračima je poručio:

- Moraju da imaju ljubav prema sportu, motiv ispred sebe i da nikada ne budu umorni. Trebalo bi da treniraju vredno, da ne klonu duhom i da uče školi. Moj recept je: trening do besvesti, a da se škola ne zapostavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu