KAKAV DAN! Odbojkašice u borbi za zlato, fudbaleri za put u Katar, Nole za osminu finala – PREUZMI POKLON i podrži naše!

Promo

04. 09. 2021. u 14:00

Kladionica Meridian je ove subote spremila posebna iznenađenja. Za finale Evropskog prvenstva u ženskoj odbojci, zatim kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i nastavak Đokovićeve borbe za kalendarski slem na US Openu - čekaju vas najveće kvote na svetu, ali i vrhunski bonusi za online klađenje

КАКАВ ДАН! Одбојкашице у борби за злато, фудбалери за пут у Катар, Ноле за осмину финала – ПРЕУЗМИ ПОКЛОН и подржи наше!

FOTO: N. Skenderija

Ova subota je zaista posebna. Osim što se u vazduhu osećaju poslednji trzaji lete, ovaj prelep dan upotpuniće i sportski događaji koji nas očekuju. Danas imamo za koga da navijamo, a ako želite da se uz to i zabavite onda je pravo vreme za jedan patriotski tiket!

Pre nego što vam donesemo najveće kvote na svetu, važno je da znate da odmah OVDE možete preuzeti POKLON TIKET U VREDNOSTI OD 1.000 DINARA!

Sve što je potrebno – REGISTRUJTE SE na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i BONUS JE VAŠ!

Za početak, fudbaleri će od 18 časova ugostiti reprezentaciju Luksemburga u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Bukmejkeri Meridiana su za meč Srbija – Luksemburg spremili najveće kvote na svetu – kec je 1.30, iks 6.00, dvojka 11

Naša reprezentacija je apsolutni favorit na stadionu "Rajko Mitić". Trenutno zauzima drugo mesto u grupi sa sedam osvojenih bodova iz tri meča, dok Luksemburg pobedom protiv Azerbejdžana od 2:1, diše za vratom "Orlovima" na trećem mestu sa šest bodova.

Bez obzira na to, pobeda naše selekcije se ne dovodi u pitanje, a imajući u vidu sistem takmičenja, možemo zaključiti da je današnji meč od izuzetne važnosti za našu reprezentaciju. U slučaju pobede sa 10 osvojenih bodova izjednačili bi se na prvom mestu u grupi sa Portugalijom i bili za korak bliži Kataru!

FOTO: N. Paraušić

Nakon fudbalera, možemo očekivati da Đoković počne svoj meča sa Nišikorijem. Iako je prvobitno meč zakazan za 19.30 po našem vremenu, svi znamo da na turnirima poput US Opena uvek dođe do odlaganja, ali ono što je bitno – Nole će večeras voditi bitku za plasman u osminu finala poslednjeg Grend slema u godini.

Detaljnu ponudu za ovaj meč pogledajte OVDE.

FOTO: AP/Tanjug

A, sada stižemo i do najuzbudljivijeg meča danas – ženska odbojkaška reprezentacija Srbije se bori u finalu Evropskog prvenstva za novo zlato! Imaće naše devojke istorijsku šansu da prvi put vežu čak tri zlatne medalje na Evropskim prvenstvima, a na tom putu stajaće stari znanac - Italija.

Za meč Srbija – Italija čekaju vas najveće kvote na svetu - kec je 1.75, dvojka 2.00

Protivnik uopšte nije naivan. Pogotovo najjača karika Paula Egounu koja je uz našu Tijanu Bošković najbolji korektor na svetu. Ipak, Srbija je favorit. Ponajviše zbog sjajne tradicije koju imamo protiv Italijanki koje smo “tukli” u poslednja dva izuzteno bitna okršaja. Najpre u finalu prošlog Svetskog prvenstva, a onda i ove godine na nedavno završenim Olimpijskim igrama kada smo sa 3:0 prosto počistili rivala sa tarafleksa.

PODRŽI I ODBOJKAŠE

Kladionica Meridian je i za meč Srbija – Poljska spremila NAJVEĆE KVOTE NA SVETU. Naši odbojkaši će danas od 20.30 odigrati derbi trećeg kola grupe A na Evropskom prvenstvu u muškoj odbojci, a Meridian je za to spremio posebnu poslasticu – kec je 3.30, dvojka 1.30.

Ukoliko odbojkaši upišu i treću uzastopnu pobedu, postaće ubedljivi lideri grupe sa ukupno devet pobeda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati