JUNIORKE JURE ELITU: Rukometašice žele da u Italiji izbore plasman na A Evropsko prvenstvo

S. K.

11. 07. 2021. u 14:26

U ITALIJI se vadi karta za evropsku elitu. Rukometašice su danas otputovale u Ćijeti gde će od sutra do 18. jula da igraju na EP "B" divizije. Srpkinje u prvom kolu grupe A sutra (17.15) igraju sa Turskom. U grupi su još Italija i Bugarska, a u B" su: Španija, Litvanija i Izrael. Prve dve selekcije izboriće polufinaleU ITALIJI se vadi karta za evropsku elitu. Rukometašice su danas otputovale u Italiju, gde će od sutra do 18. jula da igraju na EP "B" divizije. Srpkinje u prvom kolu grupe A sutra (17.15) igraju sa Turskom. U grupi su još Italija i Bugarska, a u B" su: Španija, Litvanija i Izrael. Prve dve selekcije izboriće polufinale

ЈУНИОРКЕ ЈУРЕ ЕЛИТУ: Рукометашице желе да у Италији изборе пласман на А Европско првенство

FOTO: Rukometni savez Srbije

Boje Srbije braniće: golmani Aleksandra Šarac, Tijana Ilić i Anastasija Nedeljković, leva krila Tamara Kocić i Milica Todorović, pivoti Marija Ilić, Tamara Kojić i Milica Lovrić, desna krila Tijana Simić i Milica Zubović i bekovi Una Obrenović, Lana Mijailović, Anja Klenkovski, Ljubica Milović, Helena Inđić, Magdalena Malenović i Tina Paunić.

- Devojke su uzbuđene zbog prvenstva, ali im nedostaje iskustvo igranja na velikim takmičenjima.Probaćemo to da neutrališemo. Nažalost nemamo puno informacija o protivnicama, naročito o Turkinjama, koje ove sezone nisu odigrale nijedan zvaničan meč. Ipak, trudićemo se da devojke pruže maksimum, što će, nadam se, biti dovoljno za pozitivan rezultat - rekao je selektor Dragan Markov.

      

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)