TONI ĐERONA: Atmosfera u timu odlična, veoma sam zadovoljan

Novosti online

21. 06. 2021. u 10:59

SELEKTOR muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona bio je zadovoljan izdanjem tima na priajteljskim mečevima protiv Severne Makedonije.

ТОНИ ЂЕРОНА: Атмосфера у тиму одлична, веома сам задовољан

FOTO: Nebojša Paraušić

Kombinovani sastav Srbije, koji je trenirao tokom nedelje u Staroj Pazovo, ostvario je dve pobede protiv Makedonaca u kontrolnim utakmicama u Nišu.

"Atmosfera u timu je odlična, ostaje žal što nije bilo publike u Nišu. Trenirali smo tokom nedelje u Staroj Pazovi i ove dve prijateljske utakmice su nam pružile priliku da to što smo radili prenesemo na utakmice. Postoje stvari kojima sam zadovoljan, ima stvari na kojima još treba da se radi i koje treba da se usavršavaju, ali može se reći kada se podvuče crta da sam veoma zadovoljan", rekao je Đerona za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Želimo da imamo "dugačku klupu", da imamo veliki broj igrača koji mogu da konkurišu za tim, istakao je selektor.

"Takođe mislim da je veoma važno iskustvo za sve igrače koji su po prvi put imali prilike da zaigraju za nacionalni tim ovog vikenda. To je veoma važno i sa sadašnjost i za budućnost. Bila je ovo duga i teška sezona, sledi nam odmor, pa sve po redu - praćenje igrača i pravljenje planova za naredno okupljanje u oktobru", zaključio je Đerona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere