OGLASILA SE ZORANA: Otkrila da li nastavlja karijeru i sa kakvim problemima se suočavala pred Tokio! (FOTO)

Novosti online

15. 08. 2021. u 22:36

Predstavnica Srbije u streljaštvu na Olimpijskim igrama u Tokiju Zorana Arunović konačno se oglasila po završetku Olimpijskog turnira, a na društvenim mrežama je izjavila da će nastaviti da se bavi ovim sportom i istakla da je imala brojne prepreke tokom priprema za Igre.

ОГЛАСИЛА СЕ ЗОРАНА: Открила да ли наставља каријеру и са каквим проблемима се суочавала пред Токио! (ФОТО)

EPA/ZURAB KURTSIKIDZE

Srpska strelkinja nije uspela da osvoji medalju, a najbliže je tome stigla u miksu, u kojem je zajedno sa Damirom Mikecom došla do srebrnog odličja.

- ’Arigato’, Tokio. Hvala na svemu. Nisam sigurna da li zaista to mislim, ali to je pristojno reći, a svi znamo da sam ja više nego pristojna osoba. Hvala volonterima što su omogućili da se ove Igre održe i što su nam pomagali. Mogla bih da napišem knjigu o svojim pripremama za OI, baš kao i o preprekama sa kojima smo se suočavali pre Igara. Verujte mi, bila bi best-seler. Hvala Japanu, hvala Olimpijskim igrama – zahvalna sam svim ljudima koji su mi pomogli na putu do Tokija, ima vas mnogo. Odlučila sam da nastavim sa streljaštvom, izgleda da ćemo nastaviti da se viđamno, družimo i pucamo na takmičenjima i pripremama. Ura!, napisala je Zorana Arunović na instagramu.

Bile su ovo treće Olimpijske igre za 34-godišnju Beograđanku jer je Srbiju predstavljala i 2012. godine u Londonu i 2016. u Rio de Žaneiru.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)