MILENKO SEBIĆ NA IVICI SUZA: Nakon medalje javio mi se Bobanin suprug i poslao tešku i emotivnu poruku!

Novosti online

06. 08. 2021. u 17:06

SRBIJA je osvojila medalju u disciplini malokalibarska puška - trostav, a Milenko Sebić i Andrea Arsović osvrnuli su se na događaje iz Tokija.

МИЛЕНКО СЕБИЋ НА ИВИЦИ СУЗА: Након медаље јавио ми се Бобанин супруг и послао тешку и емотивну поруку!

FOTO: m. Vukadinović/P. Milošević

Sebić i Arsovićeva prokomentarisali su plasman vaterpolista u finale i na osvojeno zlato karatistkinje Jovane Preković.

- Verovali smo u naše vaterpoliste. Ja sam presrećna zbog Jovane Preković, ona je sjajan borac koji je postigao odlične rezultate poslednjih par godina. Ovo je bilo očekivano. Drugačije je mnogo pratiti OI iz Beograda, ustajemo ranije dosta, ne možemo još da se naviknemo - poručili su u gostovanju na Kurir Televiziji.

Sebić je potom govorio o momentu kada mu je dodeljena medalja, mnoge je dirnula slika Bobane Momčilović-Veličković. 

- Nosio sam fotografiju Bobane Momčilović Veličković koja više nije sa nama, ali ja se trudim da se svakog dana prisetim nje a i da podsetim ljude oko sebe na nju. Javio mi se nakon toga njen suprug, poslao mi je jako tešku i emotivnu poruku. Još uvek ne mogu da prihvatim da Bobana više nije sa nama - ispričao je Sebić drhtavim glasom.

Arsovićeva se podsetila zajedničkih cimerskih dana. 

- Bobana i ja smo bile cimerke, jako je tužno to, još uvek smo u šoku i ne možemo da prihvatimo da nje više nema. Na svakom takmičenju očekujem kao da će da se pojavi. Ona je zaista bila veliki šampion, uradila je velike stvari i mi smo joj zahvalni na svemu. Bila je uvek borbena - prisetila se Andrea.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)