EMOTIVNI ĐOKOVIĆ SE OGLASIO POSLE TOKIJA: Bila mi je čast da predstavljam Srbiju na Olimpijadi, vratiću se jači u Parizu

Novosti online

04. 08. 2021. u 17:38

NOVAK Đoković nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijsim igrama u Tokiju, ali je pokazao veliku želju da nastupi za svoju zemlju.

ЕМОТИВНИ ЂОКОВИЋ СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ ТОКИЈА: Била ми је част да представљам Србију на Олимпијади, вратићу се јачи у Паризу

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta se oglasio na Instagramu. Istakao je da mu je žao što nije uspeo da se okiti nekim od odličja, ali da novu šansu vidi u Parizu za tri godine.

- Velika mi je čast bila predstavljati Srbiju na Olimpijadi. Žao mi je što se ono posebno iskustvo nije završilo sa jednom od medalja za mene, ali me to čini još motivisanijim da nastavim sa radom i da se vratim još jači u Pariz za tri godine. Svu sreću želim  našim sportistima koji nastavljaju borbu za medalju! Navijamo - napisao je Đoković na Instagramu.

Podsetimo, Nole je u Tokiju u singlu poražen u meč za bronzu od Španca Pabla Karenja Buste sa 2:1, dok je zbog povrede ramena bio prinuđen da preda meč u miks dublu sa Ninom Stojanović u kome su se takođe borili za bronzano odličje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

TRAŽI SE HITNA ISTRAGA: Otac preminulog italijanskog fudbalera najvio tužbu