RADIO ZA ĐOKOVIĆA, SADA GA PLJUJE: Dobio otkaz zbog Ivaniševića, jedva dočekao Novakov krah na OI!

Novosti online

04. 08. 2021. u 08:19

AUSTRALIJSKI teniski trener Krejg O'Šonesi svojevremeno je radio u stručnom štabu Novaka Đokovića gde je bio zadužen za analitiku i video analizu.

РАДИО ЗА ЂОКОВИЋА, САДА ГА ПЉУЈЕ: Добио отказ због Иванишевића, једва дочекао Новаков крах на ОИ!

FOTO> AP

Saradnja je završena dolaskom Gorana Ivaniševića. O'Šonesi upravo Hrvata krivi za svoj otkaz, rekao je da je napustio Novakov tim jer je goran želeo "da bude šef parade". 

Australijanac je na društvenim mrežama pratiocima preporučio da pročitaju tekst koji svim silama kritikuje Novaka Đokovića, a u kome autor nimalo ne štedi Srbin nakon poraza na OI u Tokiju. 

- Jedva da je vredno da pomenemo da Đoković nije osvojio medalju u Tokiju. I to je najmanji nedostatak... Čak i ako gledamo kroz 'ružičaste naočare', njegovo ponašanje je bilo nedolično šampionu, nedostojno za jednog lidera, neprikladno za jednog olimpijca..., napisao je autor teksta u američkom listu "Sports Ilustrejted".

Ponovo je fokus na tome što je Đoković u jednom trenutku pobesneo i razbio reket, a ne na tome što je dao sve od sebe da bi Srbiji doneo dve medalje.

Obio mu se potez o glavu, mnogi navijači su upravo O'Šonesija napali u komentarima: "Čestitke? Za ovo? Užasno je kada pomislim da si bio deo Novakovog tima", "Sa ovakvim prijateljima ti nisu potrebni neprijatelji" i "I dalje si ljut što nisi više u njegovom timu?".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a