FILIP HOLENDER: Lako uz Gomeša, fenomenalno sarađujemo

M. BLAŽIĆ

02. 08. 2021. u 19:48

NIŠANSKE sprave su podešene, odbrana funkcioniše kao sat, pa je i treći golman Partizana u sezoni ostao neocenjen u prvenstvenom meču.

ФИЛИП ХОЛЕНДЕР: Лако уз Гомеша, феноменално сарађујемо

FOTO: FK Partizan

Uz to ofanzivni potencijal je ojačan golgeterskim buđenjem Filipa Holendera u duelu sa Voždovcem (4:0). Mađarski reprezentativac je zbog reprezentativnih obaveza propustio kompletan pripremni period, a nedeljni meč u Humskoj je pokazao da je već uhvatio priključak i da Aleksandar Stanojević ima novu slatku muku uoči sastavljanja startnih 11 za prvi meč trećeg kola kvalifikacija Lige konferencija u Sočiju (četvrtak, 18.00).

- Ova pobeda je mnogo bitna za nas i prezadovoljni smo - istakao je Holender u danu posle trećeg vezanog prvenstvenog trijumfa crno-belih.

I u nedelju protiv "zmajeva" je sve u igri Partizana funkcionisalo besprekorno, a ono što može da raduje je odlična saradnja na relaciji Holender - Gomeš.

- On je fantastičan igrač! Mnogo mi je drago što je tu, vrlo je bitan za nas. Fenomenalno igra, dobro sarađujemo, samo da nastavimo.

Četiri lopte u mreži "zmajeva" stigle su sa četiri različite "adrese" što predstavlja jasan pokazatelj da svako može da predstavlja opasnost po gol protivnika.

- To je naš prepoznatljiv stil. Svi daju maksimum, svi žele da daju golove, da pobeđuju. Ja volim taj mentalitet. Mnogo mi znači gol, posebno to što su svi momci željni i voljni, pa i mene guraju na neki način.

Vremena za uživanje u ostvarenom nema, pošto je već u četvrtak na programu gostovanje Sočiju.

- Nimalo lak period za nas, imamo dosta utakmica, ali pripremamo se i već sad analiziramo Soči. Idemo u Rusiju svesni svojih mogućnosti logično nadam se i verujem da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat - zaključio je Holender. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju