NOVAK IMAO PORUKU ZA SVE - MOLIM VAS DA NE PRIČAMO O MEDALJAMA: Đoković pun sampouzdanja dočekuje polufinala na OI

Novosti online

29. 07. 2021. u 16:34 >> 16:50

NOVAK Đoković se sutra bora za dva finala na Olimpijskim igrama u Tokiju. Njega očekuju mečevi u singl i dubl konkurenciji. Ipak, najbolji teniser sveta ističe da ne razmišlja o medaljama, već samo da bude fokusiran na naredni duel.

НОВАК ИМАО ПОРУКУ ЗА СВЕ - МОЛИМ ВАС ДА НЕ ПРИЧАМО О МЕДАЉАМА: Ђоковић пун сампоуздања дочекује полуфинала на ОИ

FOTO: AP/Tanjug

Najpre će odmeriti snage sa Aleksandrom Zverevom. Potom će zajedno sa Ninom Stojanović u miksu odmeriti snage sa Rusima Aslanom Karacevim i Elenom Vesninom.

Đoković je u izjavi za "RTS" istakao da nije umoran i da su mu ove pobede dodatno ulile samopouzdanje.

- Nisam se previše umorio, dobar rezultat i u singlu i u miksu, sve ide u odličnom pravcu, znam da smo u završnici, molim vas da ne pričamo o medaljama, idemo samo korak po korak - rekao je Đoković, a potom se osvrnuo na meč sa nemačkim teniserom.

Svetski broj jedan ne želi da priča o medaljama.

- Zapravo smo već u završnici turnira, ali molim vas da ne pričamo o medaljama, već da se koncentrišemo na ono na terenu.

- Ovo će biti najveći izazov na dosadašnjem turniru, on servira prilično jako, bez problema je došao do polufinala, ali sa ovim nastupom sam ulio sebi još samopouzdanja. Ključ će biti da neutrališem njegov servis, spremiću se, znam šta me očekuje, poznajem ga jako dobro, idemo na pobedu - zaključio je Novak Đoković.

Oglasila se i Nina Stojanović, koja nije mogla da sakrije oduševljenje što deli teren sa nekim kao što je Novak Đoković.

- Neverovatan je osećaj, stvarno je lepo igrati sa Novakom. Pokušavam da uživam svaki minut s njim na terenu i on mi pomaže samim tim što je na terenu. Uzdiže me i daje mi savete i međusobno imamo dobru komunikaciju na terenu i danas je bilo još bolje nego juče. Ne razmišljamo o medalji previše, gledam na svaki meč kao nešto posebno, samo da razmišljamo o igri - rekla je Nina Stojanović.

TANDEM Nina Stojanović i Novak Đoković/FOTO: AP/Tanjug

Podsetimo, Đoković protiv Zvereva igra drugi meč na centralnom terenu, ne pre 9.30, dok  meč u miks dublu počinje oko 12 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)