NINA RADOVANOVIĆ: Hvala savezu, predsedniku države! Isplatio se rad i trud!

Tanjug

25. 07. 2021. u 08:03

MUKOTRPAN rad se isplatio, protivnica iz Kanade je znatno iskusnija, bila je favorit pre meča, ali uspela sam da pobedim i sada sa dosta samopouzdanja idem dalje, izjavila je srpska bokserka Nina Radovanović.

НИНА РАДОВАНОВИЋ: Хвала савезу, председнику државе! Исплатио се рад и труд!

FOTO: Tanjug

Radovanovićeva je na startu olimpijskog turnira ubedljivo savladala Mendi Bužol 5:0.

- Isplatio se rad i vera velikog broja ljudi koji su pomogli da dođem ovde. Žao mi je što moj prvi trener Jole Tamindžić i kondicioni Vedrana Roguljić nisu uz mene, ali nadam se da će u budućnosti biti drugačije okolnosti, da tim koji radi na projektu osvajanja medalje bude kompletan, istakla je prva srpska bokserska na OI.

Hvala pre svega Savezu, državi Srbiji, predsedniku države, koji su prepoznali da treba da me podrže i da odem na OI.

- Nadam se da ću nastaviti u istom stilu i da ćemo nastaviti da budemo prepoznatljivi po boksu, pre svega po ženskom boksu. Verujem da pik moje forme dolazi u Parizu 2024.

Naredna prepreka srpskoj bokserki biće Ornelju Havjarimanu iz Burundija, u četvrtak 29. jula, od 06:39 po srpskom vremenu.

"Nadam se da neće biti iznenađenja, poznajem je, već sam je pobeđivala na Svetskom prvenstvu, ali nkikog ne treba potcenjivati. Definitivno idem dalje sa dosta samopouzdanja posle ovo pobede, izjavila je Radovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba