ŠEST SELEKCIJA JURI TRON: Bojana Milenković smatra da odbojkašice moraju da idu stepenik po stepenik

S. K.

23. 07. 2021. u 15:27

ODBOJKAŠICE Srbije sanjaju olimpijsko zlato, ali su i svesne da isto žele i aktuelne prvakinje Kineskinje, pobednice Lige nacija Amerikanke, Brazilke, Italijanke, Ruskinje... Zato je debitantkinja na Olimpijskim igrama Bojana Milenković umereni optimista.

ШЕСТ СЕЛЕКЦИЈА ЈУРИ ТРОН: Бојана Миленковић сматра да одбојкашице морају да иду степеник по степеник

FOTO: N. Paraušić

- Olimpijske igra su san svakog sportiste, iza nas je dva i po meseca vrednog rada i zaista mislim da samo dale sve od sebe, lepo se pripremile. Imale smo sjajnu dobrodošlicu, prijem i ispraćaj u Hofuu. Mislim da ćemo da damo svoj maksimim i da ćemo našu zemlju predstaviti u najboljem svetlu - naglašava Milenkovićeva.

Nekadašnja igračica Crvene zvezde priznaje da kao svetske i evropske prvakice imaju najviše ambicije, ali i upozorava:

- Najbitnije je da idemo korak po korak, stepenik po stepenik i da damo maksimum u svakoj utakmici. A onda će verujem rezultat doći sam po sebi.

Srbija u nedelju (7.20) u grupi A startuje protiv Dominikanske Republike. Potom slede dueli sa Japanom, Kenijom, Brazilom i Korejom. U drugoj grupi su: SAD, Rusija,Argentina, Turska, Kina i Italija.

- Ne mogu da kažem da li je grupa lakše ili ne. Papir govori da je lakša, ali, ipak, ovo su Olimpijske igre. Ako budemo igrale našu prepoznatljivu igru ne bi trevalo da bude problema. I jasno nam je da su svi favoriti, kao imi zacrtali isti cilj. Zato kažem da moramo da budemo smirene i istrajne do kraja - naglašava Milenkovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere