HRVAT DO SUZA NASMEJAO ĐOKOVIĆA: "Novak, može slika? Zbog toga sam i došao na Igre"

Novosti online

22. 07. 2021. u 17:29

HRVATSKI stonoteniser Frane Kojić nalazi se u Tokiju odakle za Jutarnji list piše olimpijski dnevnik dok čeka početak takmičenja. U poslednjem javljanju preneo je zanimljivu anegdotu sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

ХРВАТ ДО СУЗА НАСМЕЈАО ЂОКОВИЋА: Новак, може слика? Због тога сам и дошао на Игре

FOTO: privatna arhiva

Srpski teniseri su u centru pažnje gde god da se pojave, a naročito se ističu Novak i selektor Viktor Troicki, piše Kojić.

Ne možeš ih promašiti u restoranu, Novak i Troicki su najglasniji. Dan ranije nisam uspeo da se fotkam s Jao Mingom, ali zato jesam s Novakom. Oko njega je neviđena ludnica, čovek je okinuo valjda pet hiljada fotografija. Prišao sam mu i rekao:

- Novak, može molim te fotografija, zbog ovog sam se i kvalifikovao na Igre.

Nasmejao se od uva do uva i rekao:

- Naravno da može.

Hrvatska će u prvom kolu ekipnog turnira u stonom tenisu igrati protiv Kineskog Tajpeha i ne nalazi se u istom delu žreba sa Srbijom, čiji prvi protivnik je Brazil.

Noletov prvi protivnik u "velikom" tenisu je Bolivijac Ugo Delijen, koji jedva čeka da se sastane sa najboljim teniserom sveta, ne mareći mnogo što to gotovo sigurno znači kraj za njegovo učešće na Igrama.

(Jutarnji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)