JOŠ JEDNA DELEGACIJA KRENULA PUT TOKIJA: Otputovali i Rvači Srbije!

Novosti online

18. 07. 2021. u 19:39

SA beogradskog aerodroma put glavnog grada Japana, krenuli su naši reprezentativci u rvanju grčko-rimskim stilom Mihail Kadžaja, Zurabi Datunašvili i Mate Nemeš. Njima će se u Japnu pridružiti i Stevan Micić, rvač slobodnim stilom.

ЈОШ ЈЕДНА ДЕЛЕГАЦИЈА КРЕНУЛА ПУТ ТОКИЈА: Отпутовали и Рвачи Србије!

FOTO: OKS

Pre Tokija, naši rvači će boraviti u Fuđimiju, gde će se održati period aklimatizacije, kao i pripremni kamp pred početak Olimpijskih igara. 

Mate Nemeš će predstavljati Srbiju u rvanju grčko-rimskim stilom do 67 kg.  Na konferenciji za medije održanoj na beogradskom aerodromu pred sam put u Tokio, Mate Nemeš je istakao da će dati sve od sebe da na svojim prvim Olimpijskim igrama ostvari što bolji rezultat.

„Dobro smo se spremali, mislim da imamo šanse i za medalje, i daćemo sve od sebe.“ Istakao je Zurabi Datunašvili koji će nastupati u kategoriji grčko-rimskim stilom do 87 kg. 

Mihail Kadžaja je kratko izjavio da rvački tim ima šanse za medalju i poželeo je puno sreće svojim kolegama. 

Prisutnim medijima su se obratili i treneri Stojan Dobrev i Vojislav Trajković i istakli su da u našem timu trenutno imamo dva šampiona Evrope, da su momci vredno trenirali i da ćemo početkom avgusta videti rezultate tog rada. 

Prvi na Igrama u Tokiju nastupa Mihail Kadžaja, koji na strunjaču izlazi 2. avgusta, nakon njega svoja takmičenja 3. avgusta počinju Mate Nemeš i Zurabi Datunašvili, dok Stevan Micić svoj nastup počinje 4. avgusta. 

Reprezentativci Srbije u rvanju grćko-rimskim stilom putovaće preko Istanbula do Japana, dok će Stevan Micić direktnim letom iz Amerike doputovati u Japan. Nakon pripremnog kampa u Fuđimiju očekuje ih ulazak u Olimpijsko selo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba