ŽOC KITI, ŠARAS U ČUDU: Mnogo skupa pesma, mnogo skup snimak... Obradović naručuje pesme u čast Partizana

Novosti online

20. 04. 2021. u 13:07

ŽELjKO Obradović važi za najboljeg evropskog košarkaškog trenera svih vremena, a oni koji ga lično poznaju kažu i da mnogo voli da se provodi.

ЖОЦ КИТИ, ШАРАС У ЧУДУ:  Много скупа песма, много скуп снимак... Обрадовић наручује песме у част Партизана

Foto: AP

Sada je isplivao stari snimak na kome se vidi kako popularni "Žoc" u noćnom provodu "kiti" parama harmonikaša koji mu peva stari "prepravljeni" hit u čast Partizana!

Na snimku se vidi kako harmonikaš Obradoviću peva "Crne kose" Hanke Paldum, a kada dođe do stiha "sve za ljubav, sve za jedan dan", srpski trener odmahuje rukom i ispravlja ga: "Sve za Partizan". Kada je pevač otpevao taj stih, Žoc je izvadio novčanicu da ga "zakiti", a Šarunas kada je video koliko je to para, izbečio se u šoku.

Na snimku koji je nastao mnogo pre korone, najverovatnije na fajnal foru u Beogradu vidi se Obradović u društvu svojih nekadašnjih igrača i prijatelja, legendi.

Tu je sadašnji trener Barselone, legenda evropske i litvanske košarke Šarunas Jasikevičijus, kao i trostruki evroligaški šampion Pero Antić.

Sa njima su i sadašnji trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac, sa kojim je Obradović sarađivao u Panatinaikosu, kao i Gruzijac Vladimir Boisa, nekadašnji igrač Olimpije i Jasmin Hukić, koji je sa Hemofarmom i Olimpijom osvajao ABA ligu.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili