KOKOŠKOV PRED ZVEZDU: Beograd je teško gostovanje, čak i bez navijača

Novosti online

06. 01. 2021. u 16:58

TRENER Fenerbahčea Igor Kokoškov najavio je pred meč sa Crvenom zvezdom da njegovi košarkaši moraju da igraju najbolje što mogu na teškom gostovanju.

КОКОШКОВ ПРЕД ЗВЕЗДУ: Београд је тешко гостовање, чак и без навијача

Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

- Promena trenera uvek donese novu energiju. Vratiće se Džordan Lojd i pretpostavljam Lengston Hol, sa kojima je to druga ekipa. Zvezda je puna talenta, ima veoma dobar tim, dobar sastav. Mislim da su se stabilizovali posle promene trenera. Oni su takmičarska ekipa, poslednjih nekoliko utakmica je pokazalo da su se vratili u normalu - rekao je Kokoškov u najavi utakmice.

Meč 18. kola Evrolige biće odigran na Božić pred praznim tribinama hale Aleksandar Nikolić.

- Shvatamo da moramo da igramo svoju najbolju utakmicu kako bismo imali šansu da pobedimo. Beograd je teško mesto za igrati. Sa navijačima ili bez njih, to je težak teren i ova utakmica će biti veoma izazovna - istakao je selektor Srbije na klupi Fenerbahčea, Igor Kokoškov.

Povratnik u Fenerbahče iz NBA lige i nekadašnji ljubimac Delija Marko Gudurić je rekao da je pred njegovim timom ogroman izazov.

- Kao i svaka utakmica u Evroligi, ova će biti ogromna za nas. Mislim da trenutno dobro radimo. Igramo bolje, dobro treniramo, zdravi smo. Mislim da možemo da pobedimo i zadržimo niz - rekao je Gudurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)