MARKO MARINOVIĆ: Važan meč u Zadru, Birčević će mnogo pomoći

Tanjug

20. 12. 2020. u 12:10

TRENER košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je da će sutrašnji meč protiv Zadra u 11. kolu ABA lige biti od velikog značaja za oba tima u borbi za opstanak u regionalnom takmičenju.

МАРКО МАРИНОВИЋ: Важан меч у Задру, Бирчевић ће много помоћи

Marko Marinović Foto: Fejsbuk KK Borac

Čačani sutra od 18 sati gostuje Zadru, timu koji kao i Borac ima dve pobede u dosadašnjem delu, uz utakmicu manje.

"Nakon pobede nad FMP-om, Zadar je sigurno u uzlaznoj formi. U kratkom periodu odigrao je četiri meča, a protiv nas će biti peti. Očigledno je da ćemo se Zadar i mi, barem kako stvari stoje u ovom momentu, boriti za opstanak. Zbog toga će naredni meč biti od velikog značaja“, rekao je Marinović za klupski sajt.

Do kraja kalendarske godine Borac će odigrati još tri duela.

"Za nas nema lakih utakmica. Nismo baš u situaciji da govorimo o protivnicima kao ''lakim'', jer na rezultati to ne dozvoljavaju. Ali definitivno je da nam sledi nekoliko duela sa timovima koji su slabije rangirani na tabeli. Verujem da su naredni mečevi dobra prilika da pokažemo svoju pravu snagu i vrednost“, rekao je Marinović, koji je se osvrnuo i na dolazak doskorašnjeg reprezentatica Stefana Birčevića.

"Velika stvar za čačansku košarku i Borac je dolazak Stefana Birčevića, a naročito u ovom momentu. On je ogromno pojačanje za nas. Siguran sam da će nam mnogo pomoći“, naglasio je Marinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju