STIGLA POTVRDA: Evo kad Partizan igra odloženu utakmicu protiv Venecije

Novosti online

30. 11. 2020. u 17:20

STIGLA je potvrda. Košarkaši Partizana će zaostalu utakmicu sedmog kola Evrokupa odigrati 29. decembra u 20.30, potvrđeno je na sajtu Evrokupa.

СТИГЛА ПОТВРДА: Ево кад Партизан игра одложену утакмицу против Венеције

Foto ABA liga

Ono što je zanimljivo u vezi sa ovom utakmicom je to da će biti odigrana praktično po završetku poslednjeg 10. kola prve faze takmičenja.

Parni valjak će do tada da odigra mečeve protiv Bahčešehira 9. decembra u Beogradu i Burga u Francuskoj 15. decembra, dok će susret s Venecijom na programu biti tačno dve sedmice kasnije.

U Partizanovoj grupi Venecija i Burg će odigrati čak dve utakmice u razmaku od 24 časa i to obe u Italiji prema dogovoru klubova.

Najpre će 2. decembra od 20.45 Burg biti zvanično domaćin Veneciji u meču osmog kola, da bi dan kasnije Venecija bila domaćin na papiru u susretu koji će se igrati od 18.30.

Cedevita Olimpija će meč pete runde s Promiteasom odigrati 10. decembra od 18.30, Monako će ugostiti Andoru 29. decembra od 19 časova u okršaju šeste runde. Pored Venecije i Partizana, snage u okviru sedme runde odmeriće Lijetkabelis i Monako 18. decembra od 18.30, Huventud i Burg 30. decembra od 20.45, te Budućnost i Bulonj 11. decembra od 19 časova.

Virtus koji sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević i koji je super pojačan (stigao Marko Belineli) će u zaostaloj utakmici osomog kola dočekati Andoru - 22. devembra od 19 sati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)