NIŠTA OD ITUDISA: Već poznat novi selektor

Beta

06. 11. 2020. u 21:57

KOŠARKAŠKI savez Slovenije vodio je pregovore sa grčkim trenerom iz CSKA Moskve Dimitrisom Itudisom, međutim nisu uspešno završeni usled trenutne situacije sa koronavirusom.

НИШТА ОД ИТУДИСА: Већ познат нови селектор

Ilustracija sport Foto Dephositos

Novi selektor košarkaške reprezentacije Slovenije je Aleksandar Sekulić, saopšteno je na sednici Izvršnog odbora KS Slovenije.

"Zahvaljujem se upravi Košarkaškog saveza na poverenju. Vođenje nacionalnog tima je velika čast i istovremeno velika odgovornost, sa čim sam dobro upoznat. Posle duže pauze momci su gladni košarke, što je takođe primetno u ovim uvodnim mesecima klupskih takmičenja, najvažnije je da budemo zdravi", rekao je Sekulić, preneo je slovenački javni servis.

Sekulić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri najveći uspeh ostvario u ekipi Krke kada je 2012. godine osvojio titulu prvaka Slovenije, a trenutno je pomoćni trener u češkom Nimburku.

Debitanski nastup na selektorskoj poziciji Sekulić će imati 27. novembra kada selekcija Slovenije na domaćem terenu igra utakmicu protiv Ukrajine, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)