LEBRON MOLI ZA POMOĆ: Pozivam vas da nađete onog ko je ubio sestru mog najboljeg druga!

Novosti online

05. 11. 2020. u 10:02

KOŠARKAŠ LA Lejkersa i zvezda NBA lige, Lebron Džejms skrhan je bolom zbog svog prijatelja.

ЛЕБРОН МОЛИ ЗА ПОМОЋ: Позивам вас да нађете оног ко је убио сестру мог најбољег друга!

Foto AP

Klivlend Kavalirsi su objavili izjavu o tragediji koja se desila njihovom članu Brendonu Vimsu, direktoru skautinga.

Naime, njemu je ubijane sestra Erika. Naime, ovu 37-godišnjakinju su pronašli u ponedeljak članovi porodice u Akronu s prostrelnom ranom glave.

- Čitava organizacija Kavalirsa bila je užasno rastužena saznanjem o nedavnoj tragičnoj smrti sestre Brendona Vimsa, Erike. Naša srca su teška i ispunjena bolom zbog ovog besmislenog čina. Izražavamo duboko saučešcće Brendonu, celoj porodici Vims, njihovim najmilijima i zajednici Akron. Bićemo sa Brendonom tokom ovog izuzetno teškog vremena i nudicćemo našu pomocć i resurse kako bismo pronašli pravdu za Eriku.

Policajci kažu da su pokrenuli istragu, ali do sada nisu uhapsili i kažu da još nisu identifikovali nijednog osumnjičenog.

Lebron Džejms želi da se to što pre promeni! Slavni košarkaš moli ljude iz njegovog rodnog grada Akrona da se jave ako imaju bilo kakvih saznanja o slučaju.

- Sestra mog brata je ubijena proteklog vikenda u njenom domu! Porodici mog brata trebaju odgovori zašto i ko. Moj grad, treba svi da idemo na posao i otkrijemo ko je učinio ovu groznu, sramotnu, odvratnu stvar takvom brižnom, ljubavnom anđelu! - napisao je Džejms.

Leborn čini sve da pomogne svom najboljem drugu/Foto: Tanjug/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Prijateljstvo Lebrona i Brendona seže decenijama unazad , a njih dvoje upoznali su se na fudbalu dok su bili mala deca.

Kasnije su postali saigrači u svom St. Vincent-St. Mari H.S. košarkaškom timu popularnim "Ajrišima" i Lebron se toliko zbližio s Brendonom, tokom godina ga je više puta nazivao svojim "bratom".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)