ZVEZDA PALA U PODMOSKOVLJU: Loša poslednja četvrtina Zvezde, prvi trijumf Himkija u sezoni.

A. Ilić

30. 10. 2020. u 19:58

KOŠARKAŠI Crvene zvezde gostovali su ekipi Himkija u Podmoskovlju 83:77

ЗВЕЗДА ПАЛА У ПОДМОСКОВЉУ: Лоша последња четвртина Звезде, први тријумф Химкија у сезони.

FOTO: KK Crvena zvezda

Odlično su košarkaši Saše Obradovića otvrili meč. Sredinom prve četvrtine došli su do prednosti, imali maksimalno plus 5, a na kraju deonice bilo je 19:22. 

Dobro se Crvena zvezda držala i u drugoj četvrtini. Do sredine su održavali prednost, a onda je domaćin dodao u "petu". Na poluvremenu 44:40. Drugi period dobio je domaćin 25:18. 

Najmanje efikasna bila je treća četvrtina kada su košarkaši Himkija u pitanju. Crvena zvezda je i tada došla do maksimalnih pet poena prednosti, ali je opet minimalnu prednost imao domaćin 58:57. 

U četvrtoj deonici raspad igre Crvene zvezde. Postigli su za osam minuta Zvezda je postigla samo devet poena, dok je Himki postigao 20 poena. 

Najveća prednost ruskog tima iznosila je na tri minuta pre kraja 12 poena, ali je tada Obrajant pogodio za tri i vratio nadu Crvenoj zvezdi. Nije Himki dozvolio iznenađenje, te su Rusi upisali prvu pobedu u novoj sezoni. 

Erik Mekolum je ubacio 23 poen, Aleksej Šved je dodao 15, a Džordan Miki 11. 

U redovima Crvene zvezde Džordan Lojd ubacio je 16 poena, Džoni Obrajant ubacio je 14, Kori Volden 11, a Kuzmić je dodao 8. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)