O BRAJANT PUN SAMOPOUZDANJA: Želim da donosim pobede klubu, znam mnogo veština

Novosti online

28. 10. 2020. u 17:12

POSLEDNjE pojačanje KK Crvena zvezda Džoni O'Brajant zvanično je u sredu potpisao ugovor sa crveno-belima.

О БРАЈАНТ ПУН САМОПОУЗДАЊА: Желим да доносим победе клубу, знам много вештина

FOTO: KK Crvena zvezda

Uspešno je prošao lekarske preglede i već se stavio na raspolaganje treneru i stručnom štabu. Amerikanac će učiniti sve da se što bolje pripremi za velike izazove koji očekuju ekipu u narednom periodu.

Džoni je istakao da veruje da će mu period privikavanja brzo proći.

- Sve što želim je da donosim pobede klubu, timu. Znate moju igru, znam puno veština u ovoj igri posebno za visokog igrača, mogu da šutiram za tri poena, mogu da igram "unutra". Donosim raznolikost, timu nedostaje takva vrsta krilnog centra...dolazim da pomognem timu da nastavi da pobeđuje, i da radim i igram naporno - rekao je O'Brajant.

ovaj 27-godišnji košarkaš je naveo da poznaje neke od igrača, a sarađivao je sa trenerom Bogdanom Karaičićem u Lokomotivi.

- Znam dosta igrača u ovom timu, znam i nekoliko trenera u stručnom štabu. Očekujem da ću se odlično uklopiti. Ovo je odlična, sjajna grupa ljudi, glavni trener je zahtevan, ali vrlo posvećen, stalo mu je do svojih igrača, i mislim da će to preneti i na nas. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam da krenem.

Kao igrač Makabija nije imao priliku da oseti atmosferu na utakmicama Evrolige u Beogradu, ali o navijačima Zvezde zna puno i očekuje veliku podršku sa tribina kada se za to steknu uslovi.

- Ne mogu da dočekam da zaigram pred navijačima, Znam da su zaista neverovatni i da će biti sjajno. Jedva čekam da ih vidim na tribinama – napred Crvena zvezda! - zaključio je O'Brajant.

Postoji mogućnost da O'Brajant debituje za crveno-bele u petak na utkmici protiv Himkija (18 sati).

Zapratite Novosti sport na Fesjbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a