MILOJEVIĆ OTKRIO KOLIKO VOLI CRNO-BELE: Zvezda mi je nudila više para od Partizana, Miško je rekao da nisam normalan

Novosti online

20. 10. 2020. u 08:19

Dejan Milojević (43) bio je jedan od najboljih srpskih krilnih centara u istoriji i ostavio je dubok trag u svim klubovima u kojima je igrao.

МИЛОЈЕВИЋ ОТКРИО КОЛИКО ВОЛИ ЦРНО-БЕЛЕ: Звезда ми је нудила више пара од Партизана, Мишко је рекао да нисам нормалан

Foto: N.Paraušić

A u Partizanu je od 2004. do 2006. osvajao titule, igrao Evroligu i postao jedan od ljubimaca navijača.

U razgovoru za YouTube kanal "Balkan info", on je opisao kako je u velikom transferu 2004. posle četiri godine napustio Budućnost i kao MVP ABA lige prešao u Partizan uprkos većim ponudama Crvene zvezde i još nekoliko klubova.

- Imao sam razne ponude, ali odabrao sam Partizan zbog toga ko je i šta je i zbog toga što sam hteo da radim sa Duškom Vujoševićem", rekao je Milojević i nastavio.

- Zvezda me je zvala u tom trenutku i davala mi je 30 odsto više para. Ionako mi je smešno kada pričaju 'uvek ste imali više love nego Zvezda', evo ja vam kažem da kada sam došao u Partizan imao sam 30 odsto veću ponudu od Zvezde", dodao je on.

A onda je i otkrio zbog čega je izabrao Partizan.

- Došao sam zbog svega, i Duleta i Evrolige i Partizana...".

Milojević je na stolu imao i duplo veću ponudu od Dinamo Moskve.

- U tom trenutku me zove Dinamo Moskva, jedan od najboljih klubova u Evropi i nudi mi bukvalno duplo više para. Miško mi je rekao 'ti nisi normalan', ali rekao sam im 'ne, hoću ovamo'. Takav sam, šta da radim. Ne da se nisam pokajao, već sam uživao", rekao je Milojević, koji je prethodnih osam godina bio trener Mege.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba