Itudis pričao o kumu Obradoviću: Žoc obožava doručak, ponekad zapeva, ali nije baš dobar...

Novosti online

26. 06. 2020. u 16:54

Grčki trener, Dimitris Itudis, pričao je o svom mentoru i kumu, Željku Obradoviću

Итудис причао о куму Обрадовићу: Жоц обожава доручак, понекад запева, али није баш добар...

Foto: N.Paraušić

Grčki trener, Dimitris Itudis, pričao je o svom mentoru i kumu, Željku Obradoviću.

Itudis je dugo sarađivao sa nekadašnjim igračem i trenerom Partizana u Panatinaikosu, pre nego što su se razišli, odnosno preuzeli Fenerbahče i CSKA.

On je u razgovoru za Eurosport govorio o sada već bivšem strategu turskog tima.

- Može da zvuči kao kliše, ali Obradović je jedan od najboljih ljudi koje ikada možete da upoznate. Ako sa njim razgovarate van košarke, možete da razumete njegov humor. Ali, moram da kažem da njegove šale mogu prvo da vam zasmetaju. Naravno, ako ga bolje poznajete, stvari su drugačije, i onda shvatite koliko pametan smisao za humor on u stvari ima- kazao je Itudis, a potom otkrio:

-On obožava doručak, da li ste znali? Kada smo išli na doručak tokom slobodnih dana, on bi uvek prvo nešto naručio, a onda još nešto potom. On voli i ručak, večeru, ali doručak je za njega nezamenjiv- kazao je o Obradoviću 11 godina mlađi Itudis, koji je sa njim sarađivao 13 godina.

Pored doručka, Željko voli i muziku.

- Voli da sluša grčku muziku. Često sluša stvari koje su snimljene u doba Jugoslavije. Muzika je jedna od njegovih omiljenih stvari. Ponekada i zapeva, ali nije baš dobar u tome. Nemam mnogo toga da kažem o košarci. Nemojte pogrešno da me razumete, on je neko ko može da vas nauči svemu što vam je potrebno da naučite. On vidi ono što je najbolje u ljudima i može da vam pomogne da napredujete bez obzira na to koliko imate godina. On je sjajan trener, imao sam sreće da sarađujem sa njim - dodaje Grk.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)