"PISAO MI JE, NIJE SLAGAO": Jokić posle trijumfa pričao Amerima o Đokoviću

Tanjug

10. 06. 2023. u 07:48

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić otkrio je da je dobio poruku od Novaka Đokovića i da je velika privilegija imati najboljeg tenisera sveta za sunarodnika.

ПИСАО МИ ЈЕ, НИЈЕ СЛАГАО: Јокић после тријумфа причао Америма о Ђоковићу

FOTO: Tanjug/AP

Centar Nagetsa je na konferenciji za medije posle pobede Denvera u Majamiju (108:95), rekao da je poruka stigla, nakon što je nedavno priznao da nema njegov broj, posle čega je Đoković iz Pariza poručio da je nabavio broj i da će mu se javiti.

- Pisao mi je stvarno, nije slagao - rekao je Somborac i nastavio:

- On je sjajan, piše istoriju uvek. Završiće karijeru kao jedan od najboljih ikada, ako ne i najbolji, ima veliku priliku da osvoji još jedan grend slem. Imati njega za sunarodnika je velika čast. Ljudi u Srbiju su veoma srećni zbog njegovih uspeha i zbog toga što dolazi iz Srbije - istakao je Jokić.

Jokić će se u noći između ponedeljka i utorka boriti za NBA titulu, a Đoković će sutra u finalu Rolan Garosa igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda za 23. rekordni grend slem u karijeri.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)