NIKOLA, NIKOLA! Jokić nije mogao da veruje koga vidi... (VIDEO)

Novosti online

08. 06. 2023. u 06:01

Košarkaši Denvera pobedili su Majami sa 109:94 u trećoj utakmici NBA finala i tako poveli sa 2:1 u seriji.

НИКОЛА, НИКОЛА! Јокић није могао да верује кога види... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nagetsi su tako uspeli da vrate brejk i ponovo su u dobroj poziciji da osvoje NBA prsten. Još jedan neverovatan meč odigrao je srpski košarkaš Nikola Jokić koji je ostvario novi tripl-dabl, 32 poena, 21 skok i 10 asistencija.

Jokić je postao prvi košarkaš u istoriji NBA lige koji je u NBA finalu uspeo da postigne najmanje 30 poena, uhvati 20 skokova i podeli 10 asistencija. Međutim, Nikolu lična statistika ne zanima, o čemu je pričao posle meča na parketu. A kada je završio sa davanjem izjave, nastao je detalj o kome Ameri bruje.

Naime, Jokić je krenuo ka svlačionici i u jednom trenutku ga je neko zvao, on se okrenuo i video bivšeg saigrača Montea Morisa kom se obradovao "kao malo dete."

Podsećanja radi, Moris je od 2017. do 2022. igrao za Nagetse, sada je član Vašingtona, a u Majami je stigao da bodri bivše saigrače koji su na krilima Jokića i Džamala Mareja dobili i vode sa 2:1 u seriji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Adam Hanga najverovatnije završio sezonu