ŽELJKO OBRADOVIĆ OSTAJE BEZ NAJBOLJEG: LJubimac navijača Partizana napušta Srbiju

Novosti online

06. 06. 2023. u 11:18

PARTIZAN je beležio odlične igre u povratničkoj sezoni Evrolige, a kapiten Kevin Panter bio je svakako više nego zapažen u crno-beloj opremi.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ОСТАЈЕ БЕЗ НАЈБОЉЕГ: Љубимац навијача Партизана напушта Србију

FOTO: M. Vukadinović

 Zato nikoga ne iznenađuje što mnogi timovi žele Amerikanca sa srpskim pasošem. 

Dugo se priča da je Panatinaikos ozbiljno zagrizao za Pantera i da je spreman da odvoji zavidnu svotu novca kako bi ga privoleo zelenima. Za njih to nije problem, pošto će naredne sezone imati najveći budžet u prethodnih deset godina, pa se pominje i da je Matijas Lesor jedna od želja.

Navodno je Partizan izašao sa boljim uslovima pred Pantera kako bi mogao da parira Atinjanima, međutim, novi problem se javio kada se u trku uključila Barselona.

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

 

Alesandro Luiđi Magi, novinar Sportanda, preneo je tu informaciju, a o tome je pisao i As, u čijem se tekstu navodi da Jasikevičijus nije zadovoljan Korijem Higinsom i da bi voleo da beka zameni Panter.

Prema pisanju istog lista, i izraelski Makabi se mota oko Amerikanca. Teško će Partizan uspeti da se izbori sa svim konkurentima, pa je skoro izvesno da će napustiti Humsku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri