"TI SI SRAMOTA ZA SPORT": Žestoko je kritikovao Jokića, a onda se javio slavni trener i uništio ga...

Novosti online

05. 06. 2023. u 10:18

NIKOLA Jokić je poput Novaka Đokovića večiti trn u oku svima koji ne vole srpsko. Ruku na srce, Nole je više na udaru nego centar Denvera, ali Ameri uredno koriste svaku priliku da pecnu momka iz Sombora.

ТИ СИ СРАМОТА ЗА СПОРТ: Жестоко је критиковао Јокића, а онда се јавио славни тренер и уништио га...

Foto AP

Tako je bilo i kada mu je Džoel Embid uzeo MVP titulu, pa su se posle izvinjavali. Jedan od onih koji voli negativno da komentariše Jokića je poznati američki voditelj Skip Bejlis.

Bejlis kao da je jedva dočekao poraz Denvera, ali ne i loše izdanje Jokića, pa je krenuo sa samo njemu duhovitim i znanim opaskama.

- Nikad nisam video čoveka koji ima ovoliko sreće u šutevima kao Džoker večeras. To smo zvali ‘podmazivanjem’ u šutu. Večeras je Džoker bio velika kada Kriska (mast ili ulje) - napisao je Bejlis.

Nije dugo trebalo da dobije odgovor, i to kakav, i to od koga. Čuveni košarkaši trener Džordž Karl je "začepio usta" duhovitom voditelju.

- Ovaj čovek je sramota za sportske medije - napisao je Karl misleći na Bejlisa čiji je tvit retvitovao.

Podsećanja radi, košarkaši Majamija izjednačili su na 1:1 u finalu NBA lige, pošto su prošle noći u gostima pobedili Denver sa 111:108.

Srpski centar Nikola Jokić je meč završio sa 41 poenom, 11 skokova i četiri asistencije, ali ga ostatak ekipe nije najbolje pratio.

Finalna serija NBA lige sada se seli u Majami, a treća utakmica je na programu u noći između srede i četvrtka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN REZERVATA BIOSFERE: Čuvari prirode i biološke raznovrsnosti