SRBIN TRLJA OČI I NE VERUJE! Nikola Jokić dibidus zatečen zbog jedne stvari

Novosti online

02. 06. 2023. u 10:20

Jedva sam čekao da sve počne. Poslednjih dana bilo je euforije, pomalo i "ludo", ali kad je počela utakmica osećao sam se vrlo komforno na terenu, rekao je najbolji košarkaš Denvera Nikola Jokić posle pobede Denvera protiv Majamija (104:93) u prvom meču velikog finala NBA lige.

СРБИН ТРЉА ОЧИ И НЕ ВЕРУЈЕ! Никола Јокић дибидус затечен због једне ствари

Foto: Printskrin

Jokić je upisao deveti tripl-dabl u ovom plej-ofu (27 poena, 10 skokova i 14 asistencija) i opet oborio nekoliko rekorda.

Prvi je igrač na debiju u velikom finalu sa tripl-dablom, posle Džejsona Kid, prvi posle Majkla Džordana sa najviše poena i asistencija na debiju i prvi centar sa 14 asistencija u finalu.

Ali jedna stvar je iznenadila žestoko Jokića, nije mogao sebi da dođe. Naime, kada je došao na konferenciju za medije, pred Nikolom je bio papir na kome je pojedinačna statistika igrača, a jedan od podataka ga je prilično iznenadio!

- Iznenadio sam se što je Majkl Porter pogodio samo dve trojke, bio sam ubeđen da je pogodio šest ili sedam. Baš sam se šokirao zbog toga! - kazao je Nikola Jokić čiji je pomenuti saigrač na kraju imao 14 poena i 13 skokova.

Jokić je na pitanje zašto nije "forsirao" šut objasnio da to nikada ne radi, posebno kad ekipa ima prednost u reketu zahvaljujući Eronu Gordonu.

- Dugo igramo ovaj stil košarke. Svi imamo loptu u rukama, svi učestvujemo u igri i svi uživamo. Igramo timsku košarku, tako sam naučen od malih nogu, teško je pobediti ekipu koja igra timski - poručio je Jokić i otkrio da ne drži govore u svlačionici i da je to "posao veterana u ekipi".

Drugi meč finala na programu je u noći između nedelje i ponedeljka od dva sata po srpskom vremenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024