TO JE NIKOLA JOKIĆ! Evo šta je Srbin rekao posle još jedne istorijske noći

Novosti online

02. 06. 2023. u 05:39

DENVER je odlično otvorio finalnu seriju NBA lige i došao do prednosti od 1:0 zahvaljujući sjajnoj partiji Nikole Jokića.

ТО ЈЕ НИКОЛА ЈОКИЋ! Ево шта је Србин рекао после још једне историјске ноћи

Printskrin/NBA/Tviter

Srbin je ponovo pisao istoriju NBA lige, zabeležio novi tripl dabl, ali kao po nekom nepisanom pravilu još jednom pokazao zbog čega ga obožavaju ne samo u Denveru, već širom SAD, Evrope i sveta.

Skroman, tih, nenametljiv, takav je bio i u izjavi posle meča kada je prvo pohvalio Majami, pa saigrače i istakao da je najvažnija timska igra.

- Poštujemo Majami mnogo, hteli smo da zadamo prvi udarac i nismo smeli da dozvolimo da dobiju svoju utakmicu. Mislim da smo uradili sjajan posao - rekao je Jokić koji je na pitanje kako je dominirao bez dosta šuteva poručio:

- Najvažnije je da pobedimo utakmicu, a ja pokušavam da dobijem meč na svaki mogući način. Ne moram da šutiram, znam da mi ne treba koš da bih uticao na igru i mislim da sam uradio dobar posao. Svi koji igraju doprinose i to je velika pobeda za nas. Biće ovo jako zanimljiva serija i ono što moramo da popravimo jeste to da imamo isti fokus celi meč, da ne padnemo kao sada u poslednjoj četvrtini - zaključio je Nikola Jokić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)