ŠOK POSLE FINALA ZAPADA: Najveća NBA zvezda hitno mora na operaciju

Novosti online

26. 05. 2023. u 08:40

Košarkaši Los Anđeles lejkersa poniženi su u finalu Zapada NBA lige, te ih je Denver, predvođen Nikolom Jokićem, "ometlao" i izbacio sa 4:0 u seriji.

ШОК ПОСЛЕ ФИНАЛА ЗАПАДА: Највећа НБА звезда хитно мора на операцију

Foto: AP

Nisu uspeli Lebron Džejms, Entoni Dejvis i ekipa da pariraju Nagetsima i ostali su bez plasmana u veliko finale, a sada su dobili nove katastrofalne vesti.

Nije prvi put da Lebron igra povređen u doigravanju, ali ovo je ozbiljna povreda i treba uzeti u obzir da ima 39 godina, te je veliko pitanje da li će mu ova serija protiv Denvera biti poslednja u karijeri. Tu opciju je i on sam najavio:

- Nije mi interes da igram finale Konferencije. To sam igrao već mnogo puta, nije zabavno ako ne uđeš u veliko finale. Videćemo šta će da bude, ne znam. Moram o puno toga da razmislim, da budem iskren, videću kako ću dalje sa košarkom - istakao je Džejms posle poslednjeg meča protiv Nagetsa, pa dodao:

- Da razmislim da li želim da nastavim da igram.

Šta će biti sa Lebronom ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - "kralj" je promenio NBA ligu i ovo takmičenje sa njim i bez njega jednostavno nije isto.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)