JOKIĆ I DALJE MORA DA ČEKA: Majami propustio i drugu meč-loptu, da li Boston može do čuda?

Novosti online

26. 05. 2023. u 07:44

Košarkaši Bostona smanjili su na 3-2 protiv Majamija, pobedili su na svom parketu rezultatom 110:97.

ЈОКИЋ И ДАЉЕ МОРА ДА ЧЕКА: Мајами пропустио и другу меч-лопту, да ли Бостон може до чуда?

FOTO: Tanjug/AP

Seltiksi su skinuli osmeh sa lica Džimiju Batleru, koji zajedno sa saigračima nije iskoristio ni drugu meč-loptu. Majami je vodio sa ubedljivih 3:0 i imao prvu meč-loptu kod kuće, ali je nije iskoristio, a sada ni drugu na gostujućem parketu. Treća meč-lopta za njih će biti u meču koji je na programu u noći između subote i nedelje.

U pobedi Bostona najbolji pojedinac Bostona bio je Vajt sa 24 poena, dok su ga pratili Smart sa 23, Braun sa 21 i Tejtum sa 21 uz 11 asistencija i osam skokova. 

Sa druge strane, Robinson je bio prvi adut sa 18 poena, Adebajo je dodao 16, Hajsmit 15, Batler je imao 14 poena uz po pet skokova i asistencija.

Do sada u istoriji NBA lige niko nije uspeo da dođe do preokreta nakon 3:0 u seriji. Da li Tejtum, Braun i ekipa to mogu, ostaje da se vidi u noći između subote i nedelje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)