ZVEZDA UBEDLJIVA U KOŠARKAŠKOM DERBIJU: Crveno-beli pregazili Partizan u Evroligi

Novosti online

31. 03. 2023. u 18:34

JUNIORI KK Crvena zvezda ubedljivo su savladali Partizan rezultatom 89:73 (32:16, 24:18, 19:21, 14:18) u drugom meču turnira Evrolige koji se održava u Beogradu.

ЗВЕЗДА УБЕДЉИВА У КОШАРКАШКОМ ДЕРБИЈУ: Црвено-бели прегазили Партизан у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su od starta nametnuli žestok ritam na oba kraja parketa. Vrlo brzo su izabranici Branka Jorovića došli do dvocifrene prednosti, pa su posle 10 minuta imali čak +16 - 32:16.

Nastavila je Zvezda u istom ritmu. Crno-beli su pokušavali da smanje razliku, ali crveno-beli su imali odgovor na svaki nalet večitog rivala.

Tim sa Malog Kalemegdana je nastavio da dominira i u drugom poluvremenu, pa je posle 23 minuta stigao do najvećeg vođstva od 27 razlike - 66:39.

Do kraja meča ekipa koju sa klupe predvodi Milija Bogićević je uspela da ublaži poraz. Njegov kolega na suparničkoj klupi rešio je da odmori glavne adute, a rezultat na semaforu se brzo topio, međutim suficit je bio preveliki da bi se napravio ogroman preokret.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Pavle Mišić sa 15 poena, Lazar Gacić ubacio je 14, a supertalentovani Topić meč je završio sa 9 poena za nešto više od 8 minuta na parketu.

U crno-belom taboru očekivano najefikasniji bio je i najveći biser ove generacije, Savo Drezgić, koji je meč završio sa 17 poena. Stefan Plisnić, dečko kome je stric legendarni košarkaš Partizana, Vanja Plisnić, utakmicu je završio sa 12 poena.

Ovo je Crvenoj zvezdi bila druga pobeda, pošto je ranije danas savladal Valensiju, dok je Partizan upisao drugi neuspeh.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati