ŠAMAR DENVERU: Nagetsi se crvene od stida pred plej-of

Novosti online

31. 03. 2023. u 07:39

Košarkaši Nju Orleansa razmontirali su Denver sa 107:88. Pelikanse je predvodio Brendon Ingram sa 31 poenom, 11 skokova i 10 asistencija, što je bio njegov treći tripl-dabl u sezoni.

ШАМАР ДЕНВЕРУ: Нагетси се црвене од стида пред плеј-оф

Foto AP

Si Džej Mekalum je šestoj pobedi u poslednjih sedam utakmica doprineo sa 23 poena, Jonas Valančijunas sa 15 poena i 12 skokova, a Trej Marfi sa takođe 15 poena.

U ekipi Denvera nije bilo srpskog centra Nikole Jokića zbog problema sa listom. Najefikasniji u ekipi bio je Džamal Marej sa 21 poenom uz sedam asistencija, Brus Braun postigao je 19 poena, a Kristijan Braun i Aron Gordon po 11 poena.

Nju Orelans se sada izjednačio sa Minesotom na sedmom mestu na tabeli na Zapadu, pošto obe ekipe imaju po 39 pobeda i 38 poraza. Denver je prvi u konferenciji sa 51/25. Međutim, Nagetsi sa Jokićem i bez njega dva različita sveta.

Košarkaši Bostona pobedili su najbolju ekipu lige Milvoki sa 140:99 i primakli mu se na tabeli Istočne konferencije u NBA ligi.

Seltikse je predvodio Džejson Tejtum sa 40 poena i osam skokova, a Džejlen Braun postigao je 30 poena, uz pet skokova i pet asistencija. Al Horford i Malkolm Brogdon dodali su po 14 poena za Boston, koji je sa 2:1 dobio Milvoki ove sezone.

Boston je pogodio 22 "trojke" iz 43 pokušaja, a Baksi su pretrpeli najubedljiviji poraz ove sezone.

U ekipi Milvokija najefikasniji je bio Janis Adetokumbo sa 24 poena uz sedam skokova, Kris Midlton dodao je 13 poena, pet skokova i četiri asistencije, a Bobi Portis 12 poena i 10 skokova.

Milvoki je ostao najbolja ekipa lige sa 55 pobeda i 22 poraza i prvi je na Istoku, a Boston je drugi u konferenciji sa 53/24.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)