"JA POBEGAO OD JOKIĆA?" Oglasio se DŽoel Embid i razrešio dilemu

Novosti online

30. 03. 2023. u 08:46

Džoel Embid nije igrao protiv Denvera, preskočio je Nikolu Jokića, pa se odmah dan kasnije vratio u sastav na utakmici protiv Dalasa.

ЈА ПОБЕГАО ОД ЈОКИЋА? Огласио се Џоел Ембид и разрешио дилему

FOTO: Tanjug/AP

A posle meča centar Filadelfije je progovorio o pričama da je pobegao od megdana sa Srbinom.

- Da li mislim da su moje šanse za MVP-ja smanjene posle toga što sam propustio meč? Briga me. Kao što sam rekao, bitan je plej-of. Ako će jedna utakmica nekome da smanji šanse... Svi imamo loše utakmice, igrači propuštaju velike mečeve, to nije prvi put. I ne radi se tu o duelu Nikole i mene, on je sjajan, fantastičan igrač, kao što sam uvek i govorio. Jokić je dvostruki uzastopni MVP, jedan od najboljih igrača u ligi i ja sam njegov veliki fan. Bilo mi je teško što nisam igrao protiv njega - kazao je Džoel Embid.

Objasnio je zašto nije igrao.

- Postoji i veći cilj na našem vidiku. To je da se uverimo da budemo zdravi za plej-of. Nemam ja više ništa da dokazujem... U tom prethodnom našem duelu smo pobedili i ja sam imao šta sam imao. A pričati da sam ja uplašen posle tog meča je glupo - aludirao je Kamerunac na veliki preokret Filadelfije uz njegovu "monstruoznu" partiju.

Embid je meč sa Dalasom završio sa 25 poena (osam od 17), devet skokova i tri asistencije, uz ključnu blokadu nad Lukom Dončićem u završnici utakmice.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)