"GROBARSKA" EUFORIJA DOSTIŽE USIJANJE: Pogledajte nestvarne scene sa meča Partizan - Olimpija! ABA liga ne pamti ovakvu atmosferu (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2023. u 19:54

KOŠARKAŠI Partizana nakon trijumfa nad Olimpijakosom kojim su došli pred vrata TOP 8 Evrolige dočekuju Cedevita Olimpiju u svojoj "Areni". Izgleda da je trijumf nad Pirejcima dodatno zapalio "grobarsku" euforiju koja dostiže usijanje, a o tome svedoče nestvarn scene sa tribina najveće hale na Balkanu.

ГРОБАРСКА ЕУФОРИЈА ДОСТИЖЕ УСИЈАЊЕ: Погледајте нестварне сцене са меча Партизан - Олимпија! АБА лига не памти овакву атмосферу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Podsetimo, Crno-beli jure pobedu kojom bi se približili prvom mestu u regularnom delu sezone, imaće podršku pune Arene, a prisutni gledaoci su svedočili i bili učesnici u sjajnom predstavljanju igrača Partizana uoči početka meča.

Predstavljanje koje je izvedeno uz posebno osvetljenje bliceva sa mobilnih telefona možete videti u prilogu dole:

TABELA ABA LIGE

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)