KATALONCI U VELIKOJ FORMI PRED PARTIZAN: Španski velikan sa pet uzastopnih pobeda dolazi u Beograd

Novosti online

26. 03. 2023. u 19:09

Košarkaši Barselona nalaze se u sjajnoj formi, na poslednjih pet utakmica upisali su isto toliko pobeda, a naredno kolo u Evroligi idu na megdan Partizanu.

КАТАЛОНЦИ У ВЕЛИКОЈ ФОРМИ ПРЕД ПАРТИЗАН: Шпански великан са пет узастопних победа долази у Београд

Foto: Evroliga

Ekipa koju sa klupe predvodi Šarunas Jasikevičius ove sezone igra toplo hladno, međutim izgleda da su sada uhvatili pravi ritam, ali u nezgodnom momentu po beogradske crno-bele.

Barselona je pred gostovanje Partizana u Beogradu u okviru 31. kola Evrolige, upisala petu uzasotpnu pobedu u svim takmičenjima, jer su u domaćem šampionatu bili bolji od Huventuda sa 87:71.

Pre Huventuda, Barse je na kolena bacala redom Manresu i Unikahu u domaćem prvenstvu, kao i Crvenu zvezdu i Panatinaikos u Evroligi.

Crno-beli najviše će morati da se paze crnogorskog košarkaša Nikole Mirotića, koji iza sebe ima sjajnu sezonu. On je ubedljivo najbolji igrač katalonaca, i ove sezone u Evroligi prosečno beleži 16.2 poena, 4.4 skoka i 1.3 asistencije po meču.

Meč između Partizana i Barselone je zakazan za utorak, 28. mart, s početkom od 20 časova i 30 minuta u Beogradskoj areni. 

Ukoliko bi crno-beli slavili na tom susretu, gotovo sigurno bi se domogli top 8 faze najelitnijeg takmičenja na Starom kontinentu. 

BONUS VIDEO: Ćurkoviću nagrada „Mihajlo Andrejević – Andrejka”

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a