KEVIN PANTER JE PRAVI SNAJPER: Samo jedan evroligaški košarkaš je u rangu sa kapitenom Partizana

Novosti online

26. 03. 2023. u 14:55 >> 14:35

Kapiten Partizana predvodi crno-bele ka TOP 8 fazi Evrolige, bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu protiv Olimpijakosa u petak u ovkiru 30. kola Evrolige, a njegovi procenti su nestvarni tokom cele sezone.

КЕВИН ПАНТЕР ЈЕ ПРАВИ СНАЈПЕР: Само један евролигашки кошаркаш је у рангу са капитеном Партизана

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Kapiten crno-belih Kevin Panter je toliko precizan, da nakon odigran 30. utakmica u Evroligi, samo on i Nando De Kolo imaju 50-40-90 u procentima šuta, odnosno preko 50 posto za dva poena, preko 40 posto za tri i preko 90 sa slobodnih bacanja, prenosi litvanski novinar Darijus Garulis.

Panter je po svim tim parametrima dominantan, jedino je Nando De Kolo ispred njega. Amerikanac ima 51,7 posto za dva, 42 posto za tri i 90,2 posto sa penala, dok Francuz sa druge strane ima 51,8 posto za dva, 43 posto za sa distance i 90,8 posto sa linije slobodnih bacanja.

BONUS VIDEO: Ćurkoviću nagrada „Mihajlo Andrejević – Andrejka”

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna