ŠTA SE OVO DESILO!? Cela hala se uhvatila za glavu: Dante Egzum na meču Partizan - Olimpijakos izveo jedan od poteza sezone

Novosti online

24. 03. 2023. u 22:14

KOŠARKAŠI Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Olimpijakosa rezultatom 90:75 (27:22, 21:12, 12:18, 30:23) u meču 30. kola Evrolige, a meč je obeležio i jedan od najspektakularnijih poteza ovogodišnjeg izdanja Evrolige. Potencijalno, ono što je ove noći izveo Australijanac moglo bi poneti i epitet poteza godine najkvalitetnijeg evropskog košarkaškog takmičenja.

ШТА СЕ ОВО ДЕСИЛО!? Цела хала се ухватила за главу: Данте Егзум на мечу Партизан - Олимпијакос извео један од потеза сезоне

FOTO: Printsktin

Partizan je savladao Olimpijakos, a najefikasniji u crno-belom taboru bio je Džejms Naneli, koji je postigao 19 poena, dok je Kevin Panter dodao 17. Dante Egzum je ubacio 13, a Matijas Lesor 12 poena uz 10 skokova. U igru jedino nisu ulazili Tristan Vukčević i Danilo Anđušić. Kod gostiju, najbolji je bio Šekil Mekisik sa 21 poenom, dok je Mustafa Fol ubacio 13.

Olimpijakos je zadržao prvo mesto na tabeli sa 21. pobedom i devet poraza, dok je Partizan šesti sa 17 trijumfa i 13 poraza. "Crno-beli" su ovim trijumfom napravili korak bliže plasmanu u plej-of najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Jedan od trenutaka o kome će se dugo, dugo pričati, a koji bi mogao eventualno ući u izbor i za potez sezone jeste monstruozno zakucavanje Dante Egzuma.

Australijanac je još jednom pokazao svoje atletske sposobnosti i stavio na poster centra Pirejaca, Bolomboja.

Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: PIKSI IZAŠAO PRVI I SAČEKAO IGRAČE: Snimci sa jutarnjeg treninga reprezentacije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)