"RUŽNO I GADNO"! Trener Denvera besan: Jokića hoće da uvuku u prljavu igru, a ne znaju kakav je...

Novosti online

23. 03. 2023. u 09:28

Predvođeni Nikolom Jokićem, koji je ostvario dabl-dabl učinak, košarkaši Denvera su na gostovanju u Vašingtonu pobedili sa 118:104.

РУЖНО И ГАДНО! Тренер Денвера бесан: Јокића хоће да увуку у прљаву игру, а не знају какав је...

FOTO: AP/Tanjug

Jokić je za 34 minuta na terenu postigao 31 koš i zabeležio 12 skokova i sedam asistencija.

Iskoristili su Nagetsi dva uzastopna poraza Sakramenta, te novom pobedom ponovo ostali usamljeni na vrhu Zapadne konferencije. Denver sada čekaju dve posebno važne utakmice, i to na domaćem parketu, 26. marta protiv Milvokija, pa 28. marta protiv Filadelfije. Biće to i dueli važni zbog MVP duela, protiv Janisa Adetokumba i Džoela Embida.

Posle meča, o toj debati govorio je trener Nagetsa Majk Meloun, koji nije imao mnogo reči hvale.

- Mislim da se ove godine priča oko MVP-ja gadno okrenula, što je od toga odvratilo mnoge ljude, uključujući i Nikolu. Mnogo momaka može da osvoji MVP nagradu ove godine, ima mnogo sjajnih kandidata kao što su Džoel Embid, Luka Dončić, Džejson Tejtum, čije god ime da stavite na listu... Oni svi to zaslužuju, počeo je Meloun i nastavio o problemima:

-  Ali šta se dešava danas? U današnjem društvu svi, kao u vremenu kada sam bio trener na koledžu, negativno ocenjuju sve. To nije promocija mojih igrača, to je rušenje bilo kog drugog momka. Smešno je.

FOTO: AP/Tanjug

 

Kako ističe, činjenica da se u ligi nalazi veliki broj kvalitetnih igrača trebao bi da raduje sve koji vole košarku, ali se čini da je situacija ipak obrnuta.

- Košarka je danas, kako je rekao Adam Silver, u odličnoj poziciji, liga je u odličnoj poziciji. Imamo sjajne igrače, proslavimo to. Ne kritikujte ih, nemojte ih rušiti, izgradimo ih sve i ko god pobedi dobro je za njega. To je jedna stvar koja je ove godine razočarala u vezi sa MVP razgovorom. Sve te stvari su postale ružne i gadne – stvarno me nije briga za to. 

Posebne su bile reči o Jokiću.

- On je jedinstven, uz sav uspeh, slavu... Iz moje perspektive, a s njim sam od prvog dana - on se nikad nije promenio. I znate kakav je to raritet, kad je neko MVP, kad potpiše najveći ugovor u NBA istoriji... To menja mnogo ljudi, a on nije takav, on je nesebičan, njega uznemiruje sva ta pažnja koju dobija. A sve te priče su ružne i gadne u MVP konverzaciji. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a