ISTORIJSKI ŠAMAR CRNOGORCIMA: Bokan 52 minuta držao igrače i trenere u svlačionici (VIDEO)

Novosti online

22. 03. 2023. u 10:48

Budućnost je sinoć doživela najubedljiviji poraz u SC Morača u istoriji od kada se takmiče u Evrokupu. Gran Kanarija je iz Podgorice odnela pobedu rezultatom 94:69.

ИСТОРИЈСКИ ШАМАР ЦРНОГОРЦИМА: Бокан 52 минута држао играче и тренере у свлачионици (ВИДЕО)

Dragan Bokan foto: N.Paraušić

Potpuno su izdominirali gosti za potpuni šok u Podgorici. Kako prenose crnogorske Vijesti, nakon utakmice Dragan Bokan je igrače i trenere držao tačno 52 minuta u svlačionici.

Predsednik podgoričkog kluba očigledno je bio veoma nezadovoljan izdanjem svog kluba, te je odlučio da održi sastanak odmah nakon meča.

Trener Budućnosti Vladimir Jovanović rekao je da za sada nema nikakvih odluka, a da li će ih biti odlučiće predsednik Bokan.

 

– Nema odluka, a da li će biti pričajte sa predsednikom. Ovakva utakmica zahteva pozornost, ne samo mene kao trenera, već čitavog kluba. To nije ni prvi ni poslednji put. Nadam se da ćemo izaći iz ovoga. Pre 10 dana sve je bilo sjajno, ali se sve okrenulo za 180 stepeni. Moramo da odreagujemo kako bi trebalo – rekao je Jovanović nakon meča.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELJKO OBRADOVIĆ OBUKAO DRES DRUGOG KLUBA: Trener Partizana se setio istorijskih momenata od pre 30 godina (FOTO)