ERGIN ATAMAN PREBAČEN U BOLNICU: Turski stručnjak neće biti uz Efes u ključnim borbama za TOP 8 Evrolige

Novosti online

19. 03. 2023. u 15:50

TURSKI klub, Anadolu Efes, saopštio je danas da je njihov šef stručnog štaba, Ergin Ataman, prebačen u bolnicu.

ЕРГИН АТАМАН ПРЕБАЧЕН У БОЛНИЦУ: Турски стручњак неће бити уз Ефес у кључним борбама за ТОП 8 Евролиге

FOTO: EPA

Razlog leži u tome da turski stručnjak ima upalu pluća, a simptome bolesti osećao je i na mečevim protiv Partizana i Real Madrida u okviru Evrolige.

Ataman neće moći da vodi klub u domaćem prvestvu, a pod znakom pitanja je i za predstojeću utakmice protiv Albe iz Berlina, koja može biti ključna u borbi za TOP 8 Evrolige.

Klub se oglasio I rekao da je Ataman dobio infekciju početkom nedelje gnojnih disajnih puteva.

-Naš trener Ergin Ataman, koji je početkom nedelje dobio infekciju gornjih disajnih puteva, uzimao je lekove zbog intenzivnog tempa igre i vodio je utakmice protiv Real Madrida i Partizana. Kao rezultat kontrola uređenih u petak, zbog pojačanih simptoma, dijagnostikovana mu je upala pluća. Određeno mu je bolničko lečennje. – navodi se u saopštenju kluba.

Efes ima skor 14-15 u Evroligi i u poziciji je da praktično ne sme da izgubi nijednu utakmicu ako želi da se nađe u plej-ofu.

TABELA EVROLIGE

BONUS VIDEO: Džajić i Pižon ulaze na Skupštinu sa Zečevićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)