UTAKMICA BUDUĆNOSTI I PARTIZANA SE ODLAŽE? Derbi meč ABA lige biće odložen zbog izbora u CG

Novosti online

12. 03. 2023. u 15:05

Derbi meč 22. kola košarkaške ABA lige između Budućnosti i Partizana, koji je na programu 19. marta u 21 čas u Podgorici, biće odložen zbog predsedničkih izbora zakazanih u Crnoj Gori, prenosi portal Radio Televizije Crne Gore.

УТАКМИЦА БУДУЋНОСТИ И ПАРТИЗАНА СЕ ОДЛАЖЕ? Дерби меч АБА лиге биће одложен због избора у ЦГ

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Na zvaničnom sajtu ABA lige zvanično stoji da će utakmica biti odigrana kako je i ranije predviđeno 19. marta. U nedelju 19. marta biće održani izbori za predsednika Crne Gore.

 - Iako ABA liga i dalje drži utakmicu po predviđenom kalendaru, jasno je da se traži novi termin, a prema propozicijama regionalne lige učesnici Evrolige igraju svoje mečeve nedeljom ili ponedeljkom - navodi se na sajtu RTCG.
Crnogorski mediji navode da je najrealnije da se ovaj duel odigra nakon završetka regularnog dela ABA lige, a pre početka plej-ofa.
 - Ponedeljak, 20. mart nije realna opcija, jer košarkaše Budućnosti dan kasnije očekuje duel sa Gran Kanarijom. Partizanu nije prihvatljivo pomeranje utakmice za petak ili subotu, jer crno-beli u četvrtak igraju meč Evrolige protiv Efesa u Istanbulu - navodi se na sajtu RTCG.
Partizan je trenutno prvi na tabeli ABA lige sa 18 pobeda i dva poraza, dok je Budućnost treća sa skorom 15/6. "Crno-beli" će sutra u derbi meču 21. kola ABA lige dočekati Crvenu zvezdu.
 

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati